Photoshoppailua – täydellinen iho

Minusta otettiin kerrankin niin hyvälaatuinen kuva, että siinä näkyi vähän ihon virheitä. Päätin kokeilla photoshoppailla naamaani vähän näiden Tim Kiukaksen ohjeiden avulla.

Ensin siis Photoshopin Spot Healing -työkalulla poistin finnit luomet sun muut epätasaisuudet kasvojen ja kaulan iholta. Sitten valitsin kasvojen ja kaulan ihon (ei silmiä, huulia tms.) Quick Select -työkalulla. Tämän jälkeen filter->blur->blur surface sopivassa suhteessa ja filter->noise->add noise sopivassa suhteessa. Kontrastia laitoin myös vähän lisää. Taisin myös Dodge -työkalulla vähän häivytellä kasvojen varjoja ja kirkastaa ihan pensselillä silmän valkuaisia. Ai niin laitoin minä vähän poskipunaakin pensselillä, en tiedä oliko se niin hyvä juttu. 🙂

Ei ihan hirveästi eroa ainakaan, kun kuvat ovat nyt tässä niin pienenä, mutta ainakin toisessa poskessa olevat aknejäljet eivät näy.

tiinuska

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *